Skrivlusten

Diskussionsforum om stort som smått
 
HemPortalSökBli medlemLogga in

Dela
 

 En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kevin

Kevin

Antal inlägg : 334
Poäng : 590
Registreringsdatum : 13-12-24
Ålder : 41
Ort : Malmö

En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD Empty
InläggRubrik: En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD   En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD Emptytor 02 aug 2018, 15:26

SD är på väg att bli ett av Sveriges största riksdagspartier. Ett parti som har tydliga nazistiska rötter. 13% av väljarna beräknas att lägga sin röst på SD. SD som var lika öppet rasistiska på 1990-talet som Svenskarnas Parti är idag. Vars företrädare uppträdde uniformerade under hakorsfanor, med mera. Vars partiledare likt en papegoja säger att roten till allt ont är invandrarna. Hitler och nazisterna blev också valda i demokratiska val. Men när partiets rasistiska rötter förs upp på agendan vänder Sverigedemokraterna om och skyller på Socialdemokraterna. Ungefär lika relevant för nutiden som att folket inte hade tillgång till vatten och avlopp i hemmen på 1800-talet.  

Se inslaget med Emerich Roth och tänk efter på vilket parti ni lägger er röst på nu i september, och vilken framtid vårt land kommer få med Sverigedemokraterna vid makten. 


Till överst på sidan Gå ner
sunflower

sunflower

Antal inlägg : 67
Poäng : 87
Registreringsdatum : 19-04-01

En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD Empty
InläggRubrik: Sv: En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD   En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD Emptytis 02 apr 2019, 08:10

Människan glömmer fort! Aldrig mer sade man. Men likväl så hörs deras rop igen över gator och torg. Borta är tanken på kristallnattens fasor. Vad som sedan hände. Viss måste alltid ha någon att skylla allt på? Man är rädd för det som sker i Europa nu. Borta är mycket av vår trygghet.
Man måste undra hur folk tänker!
Det enda glädjande är att ca 80% inte tänker så. Ha en skön dag alla! Mvh Sunflower
Till överst på sidan Gå ner
 
En f.d koncentrationslägerfånges röst om SD
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Skrivlusten :: Allt mellan himmel och jord-
Hoppa till: